Planering av näringslivskontorets arbete 2012

Karin Ljudén, Karin Hellström och Karin Ardefelt - Karin x 3 planerar arbetet på näringslivskontoret 2012
Idag har vi haft planeringsmöte på näringslivskontoret och arbetat fram en verksamhetsplan för 2012.
Vi som arbetar med näringsivsfrågor i Älvdalens kommun är Karin Hellström, näringslivssamordnare, Karin Ardefelt, näringslivssekreterare och Karin Ljudén som jobbar med projektet W7 Dalarna. Många Karin är det:)


Jag ska kort försöka reda ut vem som är vem - och vem som gör vad:
Karin Ljudén har jobbat längst av oss på näringslivskontoret och har ett förflutet inom bank. Karin jobbade som företagsrådgivare på Swedbank i Mora och har jobbat med W7 Dalarna och projektet Winnet8 under de sista två åren och varit financial coordinator i projektet.
2011-2014 kommer Karin Ljudén att jobba med projektet W7 Dalarna. I hennes arbete ingår företagsrådgivning, inspirationsträffar, företagarskola mm.
Vill du boka tid för en rådgivning - kontakta Karin Ljudén på karin.ljuden@alvdalen.se
Tisdagar kommer Karin L att vara i Särna för rådgivning för er som bor i norra delen av kommunen.

Karin Ardefelt bor och arbetar i Särna. Karin har drivit eget företag i många år och har läst entrerenörsskap på högskolan innan hon började jobba på Älvdalens kommun.
Karin A har jobbat i projektet W7 Dalarna men kommer nu att arbeta med näringslivsfrågor i norra delen av kommunen. Det innebär företagsbesök, företagarfrukostar, work-shops, Forum Älvdalen, inflyttning, besöksnäringen, rådgivning och samverkan med Länsstyrelsen Dalarna, ALMI, Företagarna mm, mm.
Många olika frågor som rör näringslivet i vår kommun!
Vill du komma i kontakt med Karin A - kontakta henne på karin.ardefelt@alvdalen.se

Karin Hellström bor i Karlsarvet och arbetar i Älvdalen. Karin H har drivit ett familjeföretag inom livsmedel i Göteborg under många år och är utbildad marknadsekonom från IHM 2003.
Karin H arbetar med näringslivsfrågor i södra delen av Älvdalens kommun och arbetar med i stort sett samma frågor som Karin A; företagsbesök, företagarfrukostar, work-shops, Forum Älvdalen, inflyttning, besöksnäringen, rådgivning och samverkan med Länsstyrelsen Dalarna, ALMI, Företagarna mm, mm. Karin H är även kontaktperson och samverkar med Vasaloppskommunerna, projekt Scandinavian Heartland, SITE Destination. Karin H sköter även i nuläget kommunikationen med blogg, Facebook, Twitter och hemsida. I en snar framtid ska alla Karin komma igång och hjälpas åt med arbetet med sociala medier.
Då kan ni följa alla Karin på bloggen, på FB och på Twitter!
Vill du komma i kontakt med Karin H - mejla på karin.hellstrom@alvdalen.se


Vi har haft en jättebra dag med mycket bra diskussioner och vi blir ett bra team som tillsammans ska jobba för ett bättre företagsklimat i Älvdalens kommun!

//Karin Hellström

ps. Tyck gärna till om vårt arbete! Vi jobbar ständigt för att vi ska bli bättre. ds.