Sökes: Företagarkvinnor med internationella ambitioner!

Är du kvinnlig företagare från Älvdalen eller känner du någon som kan passa in i beskrivningen?
Kontakta Kristina Kallur!
Företagarkvinnor med internationella ambitioner sökes!
En finurlig lösning på ett problem kan vara en innovation. Detta kan i sin tur vara grunden till ett tillväxtföretag. Att främja detta är vad dalaprojektet KVINT ska arbeta för. KVINT söker nu företagande kvinnor med strävan att växa internationellt.

Vi som står bakom projektet är en brokig skara och söker fler kvinnor, för att med olikheterna som bas, bli en stark utvecklingsgrupp.  Vi vill gärna att fler företagare med tillväxtambitioner hör av sig till oss för att ingå i projektet. Kravet är att man är kvinnlig företagare med koppling till Dalarna.    Företagen bör ha någon slags innovativ idé i verksamheten och ha en strävan att påbörja/fortsätta växa internationellt.

Är du eller känner du till någon företagerska som med sin tjänst eller vara har löst någons problem eller som gör något nytt eller annorlunda? Det är just vad vi söker.  En innovation är egentligen ett brett begrepp - det kan vara en patenterbar uppfinning men kan även vara en tjänst eller t.ex. ett nytt sätt att inom vården bädda en säng så att risken för liggsår minskar.

Målet med KVINT är att få företagande kvinnor att vidareutveckla sina innovationer så att de blir starka företag med Dalarna som utgångspunkt. Mer information finner du på www.teknikdalen.se

Vill du veta mer eller vill du tipsa om företag/företagare som bör vara med?
Kontakta  gärna:
Kristina Kallur, projektledare KVINT,
kristina@enago.se,
070-790 60 19

//Karin Hellström