UF-företagare med driv!

Jonny och Linnea från Älvdalens Utbildningscentrum driver UF-företag
Idag har jag haft besök av två elever från Älvdalens Utbildningscentrum, Linnea och Jonny, som går andra året på Guide. De jobbar med UF-företag och har bett om hjälp att sprida deras affärsidé till företag i Älvdalen.
Linnea kommer från Falun och Jonny från Mora och de bor under studierna här i Älvdalen.
På frågan om de trivs här blir svårt:
- Naturen är fantastisk och vi trivs bra med vår utbildning. Vad gäller övriga fritid- och kvällsaktiviteter känns Älvdalen litet. Vi hoppas att vårt erbjudande med innebandy kan få fler att aktivera sig och ett alternativ för de som vill ha mer att göra på kvällstid!
Här kommer deras erbjudande:
                         
”Är ni bästa företaget på innebandy? Bevisa det med oss H5M!”
1.    Vår idé
Vi ansåg att när det gäller friskvård för anställda i företag i Älvdalen så fanns inget utbud alls. Och eftersom innebandy är kul valde vi att helt enkelt ta tag i det själva.
2.    Vår verksamhet
Vi kommer att arrangera cuper under januari-februari i Älvdalens sporthall uppe vid skidstadion. Vi kommer att kora ”bästa företag” och dela ut priser.
3.    Vårt mål
Vi vill stärka de anställdas laganda och hälsa. I förlängningen leder ju det till en positivare stämning vilket är bra för alla.
4.    Vår cup
Vi planerar att ha vår första cup den 28/1 2012 och vi hoppas att ni vill vara med. Vi medverkar också på en mässa på hotellet här i Älvdalen 18/1 som ni är välkomna på.
High 5 Moment (UF)
Vi vill gärna ha ett personligt möte med er där vi berättar om vårt företag. Skulle ni vara minsta lilla intresserade är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Våra telefontider är måndag, tisdag och torsdag 16:00- 20:00 och fredagar 13:00- 20:00.

Kontakta oss:
Linnèa Bengts 076-8240474
Jerry Tidberg 070-7134816
Jonny Unosson 073-8065103




Vi på näringslivskontoret stöttar UF-företag i Älvdalens kommun!