Årsmöte med Älvdalens Turistförening

Igår kväll var det årsmöte med Älvdalens Turistförening. 14 personer kom på mötet för att genomföra ordinarie årsmötesrutiner samt att lyssna till ett antal talare som presenterade projekt och andra aktivteter kring turismen i Älvdalen.
Älvdalens Turistförening driver STF Navardalens Vildmarksstation och är huvudman för Bygdeveckan, som genomförs varje sommar i byarna runt Älvdalen.

14 personer kom på årsmötet för Älvdalens Turistförening igår kväll. Tomas Åhlén och Kicki Risander stod för ordförandeskap och sekreterare.
Logotype för Bygdeveckan

Benny Tator överlämnade ordförandeskapet i föreningen till Erik "Bamse" Persson som valdes till ordförande av mötet igår kväll
Många diskussioner om framtiden för Älvdalens Turistförening och planeringen av årets Bygdevecka!
Benny Tator som har varit ordförande i föreningen under två år avsade sig sitt uppdrag och lämnade över till Erik "Bamse" Persson som är elev på Älvdalens Utbildningscentrum. Bamse läser YH Friluftsentreprenör och arbetar tillsammans med Morgan Johansson för utvecklingen av aktiviteter inom naturturism i Älvdalens kommun med sin ekonomiska förening FPG Event & Vildmark.
Tatjana Summermatter från Älvdalens Turistbyrå deltog på mötet och informerade om den nya turistorganisationen i kommunen.
Läs mer Älvdalens Turistförening på www.alvdalensturistforening.se

//Karin Hellström