Anmäl dig till Idrekonferensen 2012 - nu!




Nu är det snart dags för årets Idrekonferens!

Karin Torneklint från Företagarna kommer även i år att hålla i trådarna under konferensen, som i år flyttas till Älvdalen och Hotell Älvdalen.
Vi kommer att inleda med ett studiebesök på iCell i Älvdalen för att sedan ta oss till hotellet. Där väntar speeddejting, föreläsningar och diskussioner om framtiden.
Och så ska vi självklart följa upp vad som har hänt sedan förra årets konferens.

Inbjuda är företagare, politiker, tjänstemän, föreningar och ungdomsråd. Två viktiga dagar för framtiden, där vi lär känna varandra och diskuterar aktuella ämnen.
I år kommer vi även att ge Ungdomsrådet plats på scenen för att höra vad de jobbar med och hur de ser på framtiden i Älvdalens Kommun.
Vi kommer även att få lyssna till Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist, Landshövdning Maria Norrfalk, Vasaloppet & Beyond Skiing.

I år kan ALLA som vill ställa ut på minimässan som vi har i samband med konferensen. I pauserna kan du passa på att marknadsföra ditt företag/förening och nätverka.
Det är kostnadsfritt att delta, men anmäl dig gärna.

Vi hälsar alla välkomna till årets Idrekonferens på Hotell Älvdalen.
Ni kan läsa mer på www.idrekonferensen.se där vi snart presenterar programmet.

Anmäler er, gör ni till malin@acudira.se Glöm inte att skriva vilka dagar du ska medverka, faktureringsadress, ev. allergi och om du vill åka med Idrefjällens Buss & Taxi från Grövelsjön, Idre, Särna ner till Älvdalen. Bussresan bjuder Företagarna på!

Vi ses - 23-24 november!

//Karin Hellström