LarzKristerz sätter Älvdalen på kartan

LarsKristerz sätter Älvdalen på kartan!
Idag har jag haft besök av Trond Korsmoe från LarzKristerz  här på näringslivskontoret. Vi hade en riktigt bra och spännande pratstund och Trond berättade att de har fullt upp nu med krog-show i Tällberg.
LarzKristerz har sedan ett antal år Älvdalens kommuns logga på bussen och genom deras resor runt i Sverige (7 000 mil/år) visar de upp loggan och  talar gott om Älvdalens kommun.
Det tackar vi för - vi är ju givetvis alla jätteglada och stolta över LarzKristerz och deras framgångar!!!
Hur ska samarbetet se ut i framtiden? Kan vi utveckla det på något sätt?
Här kommer några exempel som vi diskuterade i en nära framtid:
- Trond kommer troligtvis att vara med på ett frukostmöte i vinter för att berätta om "resan" med LarsKristerz och hur det är att vara företagare inom nöjes-branschen.
- Jag ska få komma till turné-bussen och göra ett företagsbesök hos LarzKristerz när de är på väg (spännande).
- Vi ska länka till deras hemsida och videoblogg på vår hemsida (har du inte varit inne och tittat på deras videoblogg? Gör det - de har 8 000 som följer dem idag! http://larzkristerz.com/
- Skivsläpp på hemmaplan i Älvdalen och eventuellt andra events.
Detta tycker jag är en jättebra början!
Vi på näringslivskontoret vill gärna lyfta fram företaget LarsKristerz som en förebild. Det finns olika sätt att driva företag och olika affärsidéer som man kan utveckla och livnära sig på.
De är som sagt stora förebilder i Älvdalens kommun.

Tack Trond för att du tog dig tid att komma till näringslivskontoret idag - vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

//Karin Hellström