Personal-info på Idre Fjäll

Idag på morgonen har jag och Karin Ardefelt varit på Idre Fjäll. Syftet med vårt besök var att hälsa alla nya och "gamla" anställda välkomna till Älvdalens kommun och berätta om vårt arbete på näringslivskontoret. Bland de cirka 120 åhörarna var cirka 15 helt nya, några återkommande säsongare och ett stort antal personal som redan bor i vår kommun.
Cirka 120 personer deltog på personal-informationen i morse på Idre Fjäll
Karin och jag passade på att berätta om entreprenörshelgen den 25-27 januari som anordnas av SITE och W7 Dalarna - en möjlighet för de som vill starta eget företag inom besöksnäringen. Läs mer på http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/12/funderar-du-pa-att-starta-eget-foretag.html
Vi flaggade även för Våga drömma! - en inspirationsdag för tjejer som funderar på att starta eget som anordnas i Älvdalen den 18 januari. Läs mer på http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/12/vaga-dromma.html
Vi passade även på att berätta om vårt arbete med rådgivning för nya och befintliga företag, inflyttning och vårt arbete för ett bättre företagsklimat i kommunen.
Jocke Johansson VD på Idre Fjäll, Karin Hellström och Karin Ardefelt från näringslivskontoret på Älvdalens kommun
Jocke berättade bland annat om det positiva bokningsläget under julhelgen och peppade personalen.
- Nu till helgen blir det full fart här - då gäller det att vi är laddade! sa Jocke till den förväntningsfulla personalen.

Vi önskar Idre Fjäll lycka till och hoppas att alla gäster blir nöjda med deras vistelse i Älvdalens kommun.
Förutsättningarna är goda; gott om snö och -4 grader var det idag. Perfekt!!

Läs mer på http://www.idrefjall.se/

//Karin Hellström