Turistbyrån i Älvdalen bjuder in till 1-årskalas på lördag!

Tatjana Summermatter hälsar alla välkomna till turistbyrån i Älvdalen på lördag
Hej Tatjana Summermatter, ansvarig för turistbyrån i Älvdalen, hur går det med planeringen inför 1-årskalaset nu på lördag den 8 december?

- Det går bara bra, glöggen och pepparkakorna är inköpta, tårtorna beställda - vi hoppas att många tar tillfället i akt och hälsar på oss!
- Även Vildmarksexpressen från Nornäs kommer att vara på plats, fortsätter Tatjana, de kommer att sälja deras berömda kolbullar och goda pajer utanför turistbyrån. Passa på att besöka oss för att njuta av deras goda mat!

Vilka öppettider är det som gäller?
- Vi håller öppet mellan 11-14.

Kan du berätta lite mer om vad ni erbjuder?
- Vi passar på att ha lite utförsäljning av souvenirer och har även julklappserbjudanden på smycken från lilla Lisa Design. Passa på att handla julklappar hos oss.

Är det fler från Norra Dalarnas Turistråd/Visit Idre på plats?
- Ja, svarar Tatjana, delar av styrelsen kommer att vara på plats - passa på att diskutera framtidsfrågor och besöksnäringsfrågor med oss.

Hur har ni det med uthyrningsobjekt i Älvdalen?
- Vi söker hela tiden boende! Har du en stuga eller rum du vill hyra ut så är du hjärtligt välkommen hit. Vi har nästan slut på boendet vi förmedlar till Vasaloppet och vi får hela tiden nya förfrågningar.
Detsamma gäller Musik- & motorfestivalen. Vi vill gärna att du hör av dig till oss om du har någon typ av boende som du vill hyra ut.

Tatjana avslutar med; Alla är varmt välkomna på lördag - vi hoppas att se många nya ansikten som passar på att besöka oss!

Lycka till med invigningen Tatjana - jag lovar att titta förbi!

//Karin Hellström