Kurs i WordPress

Har ni hört talas om Wordpress? Wordpress är ett användbart verktyg som man kan bygga egna hemsidor i – helt gratis! Det är fritt att användas av både privatpersoner och företag.

Det är ett smidigt och billigt sätt att bygga en egen, snygg hemsida. Det finns färdiga teman man kan använda sig av om man känner att ens kreativa ådra inte är så utvecklad. Som sagt – det är gratis, men det finns tillägg man kan köpa om man så önskar.

Den 4 april klockan 13-17 kommer det att finnas en kurs i Wordpress genom Dalalyft. Den ska jag gå på, och det tycker jag att fler borde göra!

Om ni inte redan anmält er till Dalalyft – gör då såhär:
- Gå in på dalalyft.se
- Klicka på Anmälan i menyraden upptill och Anmäl dig här- Fyll i uppgifterna
- Bekräftelse av anmälan
- Betala de 1 000: - som alla kurser sammanlagt kostar, när fakturan för detta kommer.

Skärmdumpning över var man anmäler sig. Klicka för större bild.

I kursen Bygg sin hemsida i Wordpress kommer man att få grundläggande kunskaper om WordPress-verktyget. Syftet med kursen är att man lätt och enkelt ska kunna uppdatera sin hemsida, att synas och marknadsföra sig på nätet.

Kursen är på fyra timmar, mellan kl. 13-17 torsdagen den 4 april. Under de fyra timmarna får man en genomgång i hur man installerar det och använder programmet. Efter den första introduktionen börjar de praktiska övningarna, där man lär sig skapa en egen sida, hur man hanterar menyer, uppdaterar och mer.

Anmäl er senast 28 mars – om datumen den 4 april inte passar – kontakta mig frida.torsein[at]alvdalen.se  eller gå in på dalalyft.se för ett annat datum! Minst fyra deltagare krävs för att kursen ska bli av.



//Frida Torsein