Ta tillfället att utveckla dina tjänster och produkter genom stöd från Tillväxtverket!

Har du ett företag med 2-49 anställda, med en omsättning på minst 1 miljon kronor, och har behov av att få hjälp med produktutveckling? Då kan Tillväxtverket hjälpa dig, oavsett vilken bransch du hör till!

Från och med första mars i år kan man ansöka om en så kallad ”affärsutvecklingscheck” hos Tillväxverket. Checken ger ett bidrag på mellan 50 000 och 500 000, och är till för att hjälpa företaget till nivåhöjande insatser genom utveckling av tjänster och produkter. Summan på checken är för halva utvecklingskostnaden.


Det finns även stöd att söka för att expandera på en internationell marknad, där stödet ligger mellan 50 000 och 250 000 kronor. Har ditt företag redan en viss internationell marknad kan ni ändå söka, men det krävs från Tillväxtverkets sida att företaget har en strategi för internationalisering.

Sök nu, för Tillväxtverket bedömer ansökningar som kommer in löpande, och projektet är slut när pengarna för just detta ändamål är förbrukade! Kontakta mig för mer information och om du har frågor.

För att läsa mer och skriva ut ansökan, klicka här.



// Frida Torsein