Årets Hälsovecka - 31 augusti till 8 september

Den 31 augusti till 8 september  2013 är det åter dags för hälsoveckan! Hälsoveckan arrangeras i Malung-sälen, Älvdalen, Mora och Orsa, och i år är det 10-årsjubileum. Temat för årets hälsomässa är mänskliga möten, kroppsrörelse, kultur, mat och inre balans.

Syftet med hälsoveckan är att stärka och utveckla en god livsmiljö och god folkhälsa, att visa aktiviteter som redan finns och pågår regelbundet liksom nyskapade eller tillfälliga arrangemang, att ge människor möjlighet att hitta meningsfulla och hälsofrämjande aktiviteter i sina liv.

Hälsoveckan vill göra vår kommun än mer attraktiv för besöksnäring och näringsliv, och därför välkomnas företag att medverka med arrangemang och aktiviteter – och det är tjänster som ska marknadsföras under veckan. De som vill arrangera någon aktivitet, ska ta hänsyn till personer med funktionshinder, att även de ska kunna vara med.

Den 29 maj är det stoppdatum för att anmäla sina arrangemang/aktiviteter för att få vara med. Anmäl din/ er aktivitet på www.halsoveckan.nu.

Vill du annonsera i programtidningen Hälsovecka, är det manusstopp den 13 maj, lämna in din annons i PDF- eller EPS-format till Centrumtryck i Mora: Tingsnäsvägen 23B, 792 32 Mora eller maila det till asa@centrumtryck.se


Läs mer:
http://www.halsoveckan.nu/
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/08/halsoveckan-1-9-september.html



//Frida Torsein