Paketering över gränsen - inne i steg två

Nu går vi in i steg två vad det gäller paketeringen över gränsen till Norge, som vi berättat mycket om tidigare. Ett första möte med intresserade entreprenörer har skett, då behovet och utbudet inventerats. I förra veckan hade vi möte på näringslivskontoret i Särna med de engagerade i SITE Destination för att diskutera hur man nu syr ihop säcken med paketen och entreprenörerna.

Särnakontoret, där näringslivskontoret representeras av Karin Ardefelt.
Anna Karlsson på Scandinavian College of Tourism and Travel, som har praktik på SITE Destination, har nyligen åkt runt till turistföretag i Norge och Sverige och intervjuat dem om deras utbud och behov. Efter dessa intervjuer har hon lagt ihop deras utbud till förslag på "paket". Anna visade sina paketeringsförslag för oss på mötet i förra veckan. Vilket jobb hon har gjort!

Uppspaltning av hur steg två ska genomföras.
Just nu är man, som sagt, inne på steg två då man kontaktar de intervjuade entreprenörerna på nytt för att se om de är intresserade att samarbeta och om de föreslagna paketen är av intresse för dem. Det ska bli mycket spännande att se när paketen blir helt klara!



Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/05/nyhetsbrev-april-2013.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2013/02/styrgruppsmote-med-site.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/02/samverkan-mellan-site-w7-och-alvdalens.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2011/12/site-destination-for-hallbar-utveckling.html




//Karin Ardefelt och Frida Torsein