VD sökes till Norra Dalarnas Fastighets AB



VD sökes till


Norra Dalarnas Fastighets AB

Vår nuvarande VD går i pension och vi söker nu en efterträdare. I augusti förra året genomfördes en omorganisation där VD blev ansvarig för två bolag. Det ena är bostadsbolaget som sköter om hyresbostäder i Älvdalen och det andra bolaget innehåller kommunens fastigheter för kommunal verksamhet.

Du kommer till en ny organisation som är i ett uppbyggnadsskede vilket ger stort utrymme för att vara med i utformning och utveckling av verksamheten.

Tillsammans med styrelsen har du huvudansvaret för den verksamhet som bolaget bedriver med ekonomi, personal och verksamhetsansvar.

Du ansvarar för bolagets verksamhetsplanering, utveckling och uppföljning. Tillsammans med övriga medarbetare förvaltar och utvecklar ni fastigheterna och samordnar bolagets resurser. Du företräder bolaget i nätverk och andra sammanhang. Ditt arbete bidrar till en god samhällsutveckling, tillväxt och ökad kundnöjdhet.

Ditt uppdrag blir att fortsätta utveckla bolagen, skapa en god företagskultur, skapa tydliga strukturer och en effektiv fastighetsförvaltning. Skapa attraktiva boenden, upprätthålla god standard och underhålla fastigheter samt samverka med berörda parter. I bolagen arbetar idag ca 50 medarbetare som du har personalansvaret över.

Du har en akademisk examen med inriktning mot fastighet eller juridik, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi vill att du har några års dokumenterad erfarenhet av personalansvar. Du kan motivera, skapa engagemang och delaktighet bland medarbetarna. Du ska ha kunskaper om upphandlingar.

Önskvärt är att du har erfarenheter inom fastighetsområdet och dess spelregler, goda ekonomiska kunskaper, kalkylering och marknadsberäkningar och är kvalitetsmedveten.

Meriterande är om du har kunskaper inom fastighetsrätt och erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation.

Du kan kommunicera på ett tydligt sätt, har en förmåga att lyssna och kan samarbeta med olika parter. Du bygger nätverk, upprätthåller goda relationer samt skapar förtroende.

B-körkort är ett krav.

Tillsvidareanställning, heltid med månadslön

Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 14 augusti 2015

Ange referensnummer: 2015/01598



Postadress: Besöksadress: Telefon: Box 100 796 21 Älvdalen Permatsvägen 1 0251-313 00 kommun@alvdalen.se 0251-312 09 (fax) www.alvdalen.se
Ansökan skickas till: kommun@alvdalen.se

Kontaktpersoner: Stefan Linde, Kommundirektör, 0251-312 01.

Herbert Halvarsson, Styrelseordförande, 070-370 61 94


// Karin Ardefelt